Tijdsbesparing

Het bestellen van maaltijden vergt vaak veel van uw kostbare tijd. Wij denken hierin graag met u mee. Om u tijd te besparen hebben wij een systeem ontwikkeld waarbij u nooit meer hoeft te bestellen. Het Food Management Systeem.

 

Individueel niveau

Een zorgbegeleider en de cliënt vullen eenvoudig een online profiel in, waarin alle voorkeuren van de cliënt worden opgeslagen. Ook diëten, consistenties en de gaarheid kunt u aangeven in het online profiel. Wanneer wij precies weten wat onze klanten lekker vinden, gaan wij samen met onze diëtisten aan de slag om de lekkerste, verste en gezondste maaltijden samen te stellen voor ieder individu.

 

Flexibiliteit

Flexibiliteit staat ook hier voorop. Mocht u onverhoopt een extra maaltijd nodig hebben voor bijvoorbeeld een bezoeker of wilt u juist een maaltijd afzeggen. Dan kan dit online aangegeven worden. Wilt u een voorkeur van een cliënt wijzigen, dan is dit geen probleem, u past dit eenvoudig aan in het online profiel van de cliënt.

 

Optimale zorg

U bent dus nooit meer tijd kwijt aan het bestellen van maaltijden. Deze tijd kan gebruikt worden om optimale zorg te verlenen. De cliënt eet altijd wat hij lekker vindt, wij zorgen ervoor dat dit gezonde en gevarieerde maaltijden zijn. Dat is wat u van ons kunt verwachten, Royal foods denkt met u mee. 

Bekijk hier onze flyer over Royal Plus.

 

Rekenvoorbeeld 

Met Royal Plus bespaart u tijd. Om deze tijdsbesparing inzichtelijk te maken, laten we u de resultaten van onze case study zien. In de tabel ziet u hoeveel tijd u kunt besparen bij een groep van 12 personen gedurende één week. Zo bespaart u 55% tijd ten opzichte van andere maaltijdsystemen (Menucyclus) en Royal Plus kost u zelfs 73% minder tijd dan wanneer u zelf kookt.

 

Rekenvoorbeeld Royal Plus

 


Ontvang onze Royale nieuwsbrief:
Top