Speciaal voor kinderdagverblijven ontwikkelen wij samen met onze diëtisten lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijden. De maaltijden worden per kind verpakt, zo heeft u altijd precies genoeg. Nooit te veel en nooit te weinig. Wanneer er op uw locatie kinderen met een dieet zijn, kunt u dit eenvoudig en eenmalig aan ons doorgeven. Wij zijn gespecialiseerd in natriumarme, lactosevrije, vetbeperkte, glutenvrije, vegetarische en gemalen diëten. Daarnaast bereiden wij ook halal maaltijden.

 

Implementatie

Om u te helpen bij de communicatie naar ouders bieden wij proeverijen voor ouders aan. Wij helpen u ook met de volledige implementatie op uw locatie. Wij doen dit door voldoende informatie te leveren in de vorm van folders en flyers. Daarnaast verzorgen wij informatieavonden.

 

Voedingsbehoeften

Kinderen van verschillende leeftijden hebben verschillende voedingsbehoeften. Samen met onze diëtisten passen wij deze porties aan naar de behoefte van ieder individu. Zo wegen onze vleescomponenten 50 gram. U hoeft het vlees dus niet meer zelf te verdelen. Voor de begeleiders stellen wij een maaltijd samen naar hun voedingsbehoeftes.

 

Poldervers

Wij werken uitsluitend met verse producten van lokale leveranciers uit de Flevopolder. Deze producten zitten boordevol voedingsstoffen. Daarnaast is het vlees dat wij zorgvuldig selecteren zoveel mogelijk clean label. Dit houdt in dat er geen onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen zijn toegevoegd. U weet dus zeker dat de kinderen op uw kinderdagverblijf of BSO niets tekortkomen en iedere dag weer genieten van een lekkere en gezonde maaltijd. U heeft altijd de keuze uit vriesvers of koelvers maaltijden.

 


Ontvang onze Royale nieuwsbrief:
Top